In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Dr. Ferman, impotriva lui Ali Vefa!

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 aug 2021, 10:30
Foto(8)

Ali intampina multe piedici inca din prima sa zi de lucru in spital. Tanarul este nevoit sa indure multe umilinte.

In aceasta seara in serialul "Doctorul minune", situatia este extrem de grea pentru proaspatul stagiar Ali Vefa, atunci cand intra in panica, intr-un moment dificil la care il <supune> dr. Ferman, inca din prima zi de lucru. Ali face greseala dupa greseala iar Nazli incearca sa-l ajute, atat profesional dar si ca prietena.

Ce veti putea urmari astazi intr-un nou episod captivant din serialul "Doctorul minune"

Si profesorul Adil, <protectorul> lui Ali, il incurajeaza pe tanarul stagiar, si ii reda increderea in fortele sale. Totodata, Adil dezaproba in totalitate <decizia> luata de dr. Ferman, de a-l trimite atat de repede, pe Ali in situatiile de Urgenta din cadrul spitalului. 

Pe de alta parte, cand dr. Ferman afla ca Nazli a incercat sa-l ajute pe Ali, si o sanctioneaza pentru <greseala> facuta.

Mai mult, dr. Ferman continua sa limiteze <sansele> de evolutie profesionala ale tanarului stagiar Ali. O intamplare incredibila, de viata si de moarte, pe care tanarul rezident Ali Vefa o rezolva cu brio, il <sperie> pe dr Ferman care cauta sa-l <marginalizeze> pe proaspatul rezident. 

Ce se intampla, insa, cand martora reactiilor dure ale dr. Ferman, in ceea ce-l priveste pe Ali, este chiar dna Beliz, directoarea spitalului?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod impresionant din serialul fenomen “Doctorul minune, la Kanal D.

Citeste si: Cine este noua iubita a celebrului Onur Tuna, actorul care va da viata personajului Ferman din serialul "Doctorul minune"

Citeste si: Cu cine s-a casatorit Taner Olmez, protagonistul din serialul Doctorul minune! A fost nunta anului in Turcia. IMAGINI in premiera cu frumoasa mireasa

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.