În această seară, de la ora 20:00, in emisiunea “O nouă șansă”, Greseli fatale

Autor: Diana Tilă

In aceasta seara, de la ora 20:00, Andreea Mantea vine in fata telespectatorilor Kanal D cu o noua poveste de viata, in emisiunea „O nouă șansă”, la Kanal D.

De data aceasta o cunoastem, prin intermediul emisiunii, pe Laura, o tanara care a facut o greseala pentru care, in urma marturisirii pe care isi doreste sa o faca fostului iubit, risca ani buni de inchisoare. Desi cunoaste foarte bine riscurile la care se expune, Laura isi asuma faptele sale si doreste <O noua sansa> de la Tibi, indiferent de consecinte.

Citeste si: În ce stare se află Andreea Mantea după ce a scăpat de COVID-19? „Mi-am revenit! Cred...”

„Exista greseli mai putin grave, pe care, atunci cand le facem nu provoaca atat de mare suferinta, si greseli foarte grave, in urma carora schimbam soarta unei persoane, provocam suferinte greu de imaginat.(...) Imi este greu sa va dau mai multe detalii despre povestea de astazi, pentru ca este o lectie de viata extrem de puternica, un subiect extrem de sensibil si abia astept sa il urmarim impreuna”,  spune Andeea Mantea.

Cum va reactiona Tibi, fostul iubit al Laurei, atunci tanara va incerca sa ii ceara iertare acestuia pentru o fapta ingrozitoare, facuta in trecut, si in urma careia viata acestuia a fost grev afectata?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea, cel mai neobisnuit cadou de ziua sa! Iata ce surpriza de senzatie i-au pregatit Teo si Bursucu!

Nu ratati sambata aceasta, de la ora 20:00, „O nouă șansă”, emisiune prezentata de Andreea Mantea, la Kanal D.