În această seară, de la ora 20:00, in emisiunea “O nouă șansă”: Triunghiul amoros

Autor: Oana Iosif

Ce se intampla in această seară, de la ora 20:00, in emisiunea “O nouă șansă”

În această seară, de la ora 20:00, Andreea Mantea vine in fata telespectatorilor Kanal D cu o noua poveste de viata, in emisiunea „O nouă șansă”, la Kanal D.

In aceasta seara facem cunostinta, prin intermediul emisiunii „O noua sansa” cu Marius, un tanar care a gresit enorm in fata sotiei sale, si care isi doreste sa poata repara ceea ce a stricat, cu buna stiinta, in trecut.

Marius isi iubeste foarte mult sotia, pe Elena, cel putin asa spune acesta, dupa ce si-a dat seama ca a pierdut-o, din cauza infidelitatii si a minciunilor pe care i le-a oferit acesteia de-a lungul anilor.

Barbatul si-a dat seama ca a gresit atunci cand a ales sa-si traiasca viata la dublu, el avand in paralel o relatie, timp de cativa ani, cu Alina.

Citeste si: Băiatul Andreei Mantea a început școala! Iată fotografiile cu David din prima zi de școală

Lucrurile insa nu au mers in directia dorita de Marius, iar acum barbatul isi doreste ca Elena  sa-i acorde inca o sansa pentru a-si salva casnicia.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, „O nouă șansă”, emisiune prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea, cel mai neobisnuit cadou de ziua sa! Iata ce surpriza de senzatie i-au pregatit Teo si Bursucu!