In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Fiica ambasadorului”, Nare se teme pentru viata ei

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 14 ian 2022, 10:18

O noua serie de evenimente imprevizibile, pline de tensiune, se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Nare reuseste sa ascunda adevarul, in fata lui Sancar, in ceea cel priveste pe Akin, si asta se datoreaza faptului ca nu vrea ca fostul iubit sa ajunga a face un gest necugetat din dorinta de razbunare.

Ce se intampla in episodul 10 din Fiica ambasadorului

In acelasi timp, Sancar si Gediz afla ca persoana care trimitea informatii pretioase despre cei doi parteneri si prieteni este nimeni alta decat iubita lui Akin, Muge.

Gediz este extrem de suparat pe sora lui pentru ca l-a tradat si nu intelege atasamentul pe care aceasta il are fata de Akin.

Citeste si: Cum arată Müge din serialul Fiica ambasadorului, fără machiaj! Iată câți ani are celebra actriță Esra Kızıldoğan și cum arată în realitate!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intamplarea face ca Nare afla ca Necdet, fratele lui Menekse, si cel care a organizat atacul asupra ei, urmeaza a fi eliberat din inchisoare. Mai grav este ca Yahya, fratele lui Sancar, este cel care a ajutat la eliberarea acestui infractor, iar acum Nare se teme pentru viata ei. Impresionat de momentele teribile prin care a trecut Nare, si de teama ca acestea sa nu se mai repete, Sancar ii promite fostei iubite ca ii va fi alaturi si o va proteja de orice pericol.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “ Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.