In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Fiica ambasadorului”, Sancar, coplesit de vina

Autor: Diana Tilă
video Foto(7)

Sancar nu se lasa pana cand nu afla adevarul despre evenimentele din trecut, petrecute in noaptea nuntii, atunci cand Nare a facut gestul extrem (a incercat sa se sinucida – n.r).

Sancar a aflat despre prietena lui Nare, Isabel, si este sigur ca aceasta cunoaste trecutul fostei lui iubite. Cum Isabel lucreaza in cadrul Centrului de Reabilitare, din Elvetia, acolo unde a fost internata Nare, dupa tentativa de suicid, Sancar pleaca de urgenta acolo, pentru a afla adevarul.

Citeste si: Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele ei, Ilkay! Iată cât de mult seamănă cei doi frați!

Ce se va intampla astazi in serialul Fiica ambasadorului

Isabel evita sa-i impartaseasca lui Sancar adevarul despre trauma prin care a trecut Nare, insa barbatul nu renunta. Dorinta de a afla adevarul despre ceea ce s-a intamplat cu Nare, il face pe Sancar sa fie de neoprit in demersurile sale.

Sancar afla niste lucruri teribile de la Isabel, in ceea ce o priveste pe fosta iubita, iar sentimentul de vina il compleseste.

In mod neasteptat, Sancar il intalneste, la Centrul de reabilitare, cu Akin. Evenimentele capata intensitate maxima intre cei doi dusmani de moarte.

Citeste si: Gediz din serialul Fiica ambasadorului, schimbare uluitoare de look, pentru noul lui proiect! Iată cum a fost nevoit actorul Uraz Kaygılaroğlu să își vopsească părul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.