In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Fiica ambasadorului”, Sancar, totul pentru familie

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 mai 2022, 10:21
video Foto(7)

Noi intamplari pline de suspans se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Nunta celor doi tineri indragostiti, Kavruk si Zehra reuneste familia la conacul Efeoglu. Evenimentul se deruleaza cu mare bucurie insa, la scurt timp dupa fericitul eveniment, Halise rabufneste in fata fiului cel mare, Sancar. Cum femeia a facut o <intelegere> cu Guven Celebi, ca sa scape definitiv de Mavi, Halise considera oportun momentul pentru a-si duce planul la capat.

In fata fiilor sai, si a nurorii Mavi, Halise este de nestapanit. Dezamagit de comportamentul mamei, Sancar decide sa-si ia sotia si fiica si sa paraseasca, definitiv, conacul.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este și câți ani are Sedat din serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce producții de succes a mai jucat celebrul Şafak Başkaya

Citeste si: Cine este sora mai mare a simpaticului Kavruk din serialul Fiica ambasadorului. Celebrul actor Edip Tepeli a considerat-o mereu ca o a doua mamă!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.