In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Azize, plan diabolic

Autor: Oana Iosif
video Foto(6)

In aceasta seara, de la ora 20:00, va asteapta un episod de exceptie din serialul turcesc ''Hercai''.

Reyyan inca resimte durerea pricinuita de aflarea vestii ca Hazar nu este tatal ei biologic si incearca sa-si aline durerea petrecand timpul alaturi de bunica Sukran.

Yaren inca isi ispaseste pedeapsa data de bunicul Nasuh, si incearca disperata sa-l  induplece pe acesta sa o ierte. Pe de alta parte, logodnicul tinerei, Harun, este <incantat> de ceea ce patimeste Yaren, considerand ca isi merita pedeapsa pentru fapta savarsita.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 38, sezonul 1, miercuri, 5 mai 2021- VIDEO

Bunica Azize este extrem de fericita pentru toate problemele pe care le au de infruntat cei din familia Sadoglu. Mai mult decat atat, Azize vrea sa dezbine tot mai mult familia pe care o dusmaneste de moarte.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Firat din serialul "Hercai", un adevarat "Don Juan" in viata reala! Iata cine este femeia care i-a furat inima celebrului actor Cahit Gok!