In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Reyyan si Miran, de neinvins!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2021, 10:31
Foto(6)

Reyyan si Miran fac un pas urias in ceea ce priveste relatia lor si ambii stiu ca impreuna sunt de neinvins.

Reyyan si Miran decid sa acorde inca o sansa dragostei lor insa, chiar si asa, lucrurile se precipita peste masura intre cele doua familii, Sadoglu si Aslanbey. De teama ca Gonul sa nu pateasca ceva, Reyyan se simte nevoita sa se intoarca acasa, dar Miran nu lasa lucrurile asa.

Ce se intampla astazi intr-un nou episod dramatic din serialul Hercai!

Tanarul isi da seama ca cel care a stat in spatele tuturor suferintelor lui Reyyan este, nimeni altul, de cat Nasuh, bunicul fetei si il ameninta pe acesta ca il va demasca in fata intregii

familii.

Mai mult, Miran il avertizeaza pe Nasuh sa-l tina departe pe Azat de Reyyan, in caz contrar lucrurile vor lua o turnura dramatica pentru familia Sadoglu.

Problemele continua pentru familia Sadoglu, pentru ca Azize nu renunta la “promisiunea” facuta dusmanului sau de moarte, Nasuh. Femeia ii va da acestuia o veste care va starni panica in intreaga familie Sadoglu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Reyyan si Miran, in schimb, fac un pas urias in ceea ce priveste relatia lor si ambii stiu ca impreuna sunt de neinvins.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod plin de emotie si suspans din “Hercai”, numai la Kanal D. 

Citeste si: Miran din serialul "Hercai", unul dintre cei mai atragatori actori turci! Iata cum arata logodnica celebrului Akin Akinozu!

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.