În această seară, de la ora 20:00, în ”Infidelul” Asya încearcă să grăbească divorțul. Gestul lui Ali o pune serios pe gânduri

Autor: Madalina Maftei
video Foto(4)

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Infidelul”, la Kanal D

Derin crede că lucrurile se vor concretiza între ea și Volkan, cel alături de care așteaptă un copil. Când Volkan primește un telefon de la Asya, Derin își iese din minți și părăsește camera. 

”Tu crezi că Asya va ieși ușor din viața voastră? Eu cred că nu va fi așa. Cred că se va răzbuna cumplit pe tine și pe Volkan”.

Asya vrea să divorțeze cât mai repede de Volkan 

Volkan are impresia că Asya nu știe despre aventura lui cu Derin, dar nici despre faptul că  urmează să devină părinți. Asya nu are liniște când se gândește că soțul ei lipsește de acasă pentru a fi cu o altă femeie, astfel vrea să divorțeze cât mai repede.

Asya a angajat un detectiv pentru a avea cât mai multe dovezi împotriva soțului ei.

”Ai ajuns la vreun rezultat? Vreau să divorțez cât mai repede”.

Citeste si: El a fost marea iubire a lui Cansu Dere, protagonista din serialul ”Infidelul”, care are premiera la Kanal D pe 17 august. Este faimos și a jucat în ”Fiica ambasadorului”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ali bănuiește că lucrurile nu merg prea bine între părinții lui și simte că ei au ajuns în punctul în care se vor despărți.

”Te rog, nu vă despărțiți pentru mine. Te rog, mamă!”

Asya încearcă să-l convingă pe Volkan că nu știe despre aventura lui.

”Am avut suspiciuni în privința ta. M-am gândit că mă înșeli”.

Citeste si: Cine este Ali, fiul Asyei și a lui Volkan din serialul ”Infidelul”. Iată în ce producții l-ați mai putut vedea pe Alp Akar

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.