In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Infidelul”, Volkan nu renunta la Asya

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 sep 2022, 08:16

Inflidelul 

Tensiunile continua pentru Asya, protagonista serialului “Infidelul”, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod difuzat la Kanal D.

Asya incearca sa depaseasca momentul in care a fost atacata in propria-i casa si, totodata, ea face demersuri pentru a afla daca in spatele teribilului incident se afla fostul sot. In acelasi timp Asya are parte de toata atentia lui Turgay, fapt care il enerveaza teribil pe Volkan.

Volkan se teme de Turgay

Fostul sot al Asyei se teme ca Turgay ar putea deveni tatal vitreg pentru Ali si, sub pretextul ca isi “apara” fiul, Volkan ii cere acesteia sa intrerupa orice legatura cu prietenul ei.

Derin traieste, in continuare, cu sentimente de panica. Tanara sotie a lui Volkan este constienta ca sotul ei o iubeste, si acum, pe Asya dar, in acelasi timp, Derin este hotarata sa nu renunte la casnicia ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, cele mai dificile momente din viața sa! Celebrul actor Caner Cindoruk a suferit cumplit din cauza pierderii celei mai iubite femei

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Citeste si: Bucurie mare în familia lui Barış Arduç. Soția celebrului actor turc a adus pe lume primul copil! Iată ce nume special au ales pentru bebelușul lor!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.