In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, Betul traieste clipe de cosmar

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 iul 2022, 09:19
 “Ma numesc Zuleyha” Foto(9)

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, Betul traieste clipe de cosmar

ntamplari pline de suspans se vor petrece, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Sermin este extrem de ingrijorata de soarta fiicei sale, convinsa fiind ca boierul Hasmet Colak i-a facut rau acesteia, tanara avocata fiind de negasit. Sermin alerteaza autoritatile dar si intreaga Cukurova. Pe de alta parte, Betul traieste clipe de cosmar, fiind sechestrata de sotul sau, Hasmet, acesta fiind convins ca a incercat sa il ucida.

Zuleyha, impreuna cu Lutfiye, se preocupa de starea de sanitate a lui Fikret, care sa semne de insanatosire.

Barbatul, care este indragostit, in secret, de Zuleyha, nu stie ca rivalul sau, Hakan, este cel care a contribuit enorm la salvarea vietii sale.

Cuplul Zuleyha – Hakan sunt tot mai apropiati. Cei doi au lasat in urma probleme din trecut si petrec tot timpul impreuna, in armonie, spre surprinderea multora.

Citeste si: Hilal Altinbilek plănuiește să devină mamă, după ce s-a împăcat cu scriitorul Metin Hara. Detaliul care a dat-o de gol pe protagonista din Mă numesc Zuleyha

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de alta parte, cand Zuleyha afla ce s-a intamplat cu Betul, sare in ajutorul familiei acesteia, cu toate ca, atat Betul cat si mama ei, si Sermin, au pricinuit mult rau familiei Yaman. Desi isi pune viata in pericol, Hasmet fiind cunoscut drept necrutator cu adversarii sai, Zuleyha merge pana la capat pentru a o salva pe Betul.

Citeste si: Șermin, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! „Am ajuns la finalul unei povești de 4 ani” Iată ce a transmis celebra actriță Sibel Taşçıoğlu foștilor ei colegi!

Nu ratati, in aceasta gseara, de la ora 20:00, un nou episod plin de suspans din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.