In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, Fikret il ameninta pe Mehmet

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Daramat de durerea pierderii unchiului sau, Fikret actioneaza impulsiv si il ameninta pe Mehmet.

Evenimente emotionante se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

 Ce de intampla astazi in serialul Ma numesc Zuleyha: Fikret il ameninta pe Mehmet

Mehmet Kara continua sa o curteze pe frumoasa Zuleyha, fapt care il enerveaza peste masura pe Fikret. Fratele lui Demir nu-l place deloc pe <omul de afaceri> aparut din senin in Cukurova, si este convins ca acesta nu este de incredere.

Mai mult, Fikret il avertizeza pe Mehmet sa stea departe de sotia fratelui sau, in caz contrar, lucrurile intre ei se vor agrava.

Pe de alta parte, Mehmet afla ca <oamenii sai> se fac vinovati de moartea lui Ali Fekeli si dezaproba actiunile acestora. Lutfiye surprinde o discutie aprinsa intre Zuleyha si Fikret. Matusa tanarului il sfatuieste pe Fikret sa stea departe de familia Yaman.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha, la Kanal D.

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor Furkan Palali atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Citeste si: Detalii uluitoare din culisele divorțului celebrului actor İbrahim Çelikkol de arhitecta Mihre Mutlu! Iată ce s-a aflat la scurt timp după pronunțarea oficială a despărțirii celor doi!