In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, Zuleyha, vis implinit

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 15:03
Foto(9)

Intamplari pline de suspans se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Ingrijorarea cuplului Zuleyha-Hakan se domoleste, atunci cand Lutfiye isi face aparitia. Autoritatile intra in alerta cand se afla cine se face vinovat de „disparitia” primarului.

Cel mai mare eveniment din Cukurova este pe cale sa se petreaca. In calitate de primar, Lutfiye oficializeaza uniunea celor doi indragostiti, care sunt mai fericiti ca niciodata.

Pentru Sermin si Betul insa, se anunta, zile grele. Din cauza unei greseli uriase, facuta de Betul, cele doua ajung in strada dar, in urma acestei actiuni, viata frumoasei Zuleyha este in pericol. 

Citeste si: Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania. Acesta este primul proiect al actorului după despărțirea de Hande Erçel. Iată cum a fost surprins alături de noua sa colegă de platou

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Si pentru Fikret se anunta o perioada noua, plina de neprevazut. Barbatul lsimte ca se indragosteste de Zeynep, tanara profesoara venita in Cukurova. Pe de alta parte, Fikret, care nu a renuntat la a investiga moartea unchiului sau, Fekeli, afla adevarul. Prin intermediul unui „spion”, in tabara temutului Abdulkladir, Fikret afla cine este ucigasul raposatului sau unchi. Fikret jura razbunare.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul „Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Hilal Altinbilek plănuiește să devină mamă, după ce s-a împăcat cu scriitorul Metin Hara. Detaliul care a dat-o de gol pe protagonista din Mă numesc Zuleyha

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.