În această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D, Alpay, lovitură de grație pentru familia fostei soții

Author: Andreea Buinoschi
Foto(4)

Evenimente teribile care se vor succede în viața încercatei Melek vor impresiona astăzi telespectatorii.  Seyit Ali va primi o lovitură dureroasă, din partea surorii sale, care îl acuză, acum, de greșelile făcute în trecut. Aceasta îi reproșează fratelui său că mereu a luat decizii, în numele întregii familii, fără că măcar o dată să se consulte cu cei cărora decidea să le schimbe viețile.

Melek va lovi în plin în orgoliul lui Alpay, atunci când va solicita, în instanța, custodia copiilor. Dar Alpay nu se lasă și, în vreme ce Melek și copiii săi se bucură nespus de nouă casă, acestia afla că bărbatul a dat în judecată clubul la care activează Kerem, și pe Seyit Ali, acuzându-l de agresiune.

Citește și: Carismaticul Mithat din serialul Melek, pasiune nebănuită! Iată ce face renumitul actor Saim Güveloğlu când nu se află pe platourile de filmare

Fără să știe ce intenții are mama lor, Kerem și Defne decid să plece la Alpay, considerând că numai așa tatăl lor va opri <ofensiva> asupra mamei lor.

Citește și: Vildan află că Omer și Defne sunt iubiți și le cere să se despartă. Vezi online live episodul 14 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Cumali primește și el o mare lovitură din partea fiului său. Acesta îl anunță că a luat o decizie radicală pentru viitorul său.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce se va întâmplă atunci când Alpay, avid după răzbunare, va lovi în plin familia Karadag, prin acțiunile sale?

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din “Melek”, numai la Kanal D.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.