In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nehir”, Nazim nu renunta la Nehir!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 aug 2021, 09:44
nehir noul serial la Kanal D Foto(6)
Nehir fata in fata cu Tarik!
Sursa: Captură KANAL D

Nehir decide sa-l paraseasca pe Nazim, insa barbatul insista sa ramana. Aflati ce se va intampla astazi intr-un nou episod din serialul Nehir, de la ora 20:00, la Kanal D!

Nazim si Nehir sunt bulversati complet de cand fosta sotie a barbatului si-a facut aparitia, pe neasteptate, in viata sa. In plus, Nazim afla ca este tatal unei fetite, Ayse, de care nu a stiut nimic pana acum.

Ce se va intampla in aceasta seara in serialul Nehir

Nehir decide sa-l paraseasca pe Nazim, insa barbatul insista sa ramana. Mai mult, Nazim ii cere frumoasei Nehir sa se casatoreasca cu el.

Pe de alta parte, Tarik cauta sa se impace cu Nehir si ii cere frumoasei fete o a doua sansa pentru a fi impreuna. Nehir, insa, nici nu vrea sa auda…

Nazim incearca sa le alunge din viata lui pe fosta sotie si micuta Ayse, insa femeia ii va face o marturisire tulburatoare fostului sot…

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Nehir”, la Kanal D.

Citeste si: Biran Damla Yılmaz, actrita care o interpretează pe Nehir, în serialul omonim, difuzat la Kanal D, s-a despățit de un actor turc celebru “A fost de bun augur pentru amândoi că ne-am separat!”

Citeste si: Unde s-a filmat serialul "Nehir"! Iata ce regiune incantatoare a Turciei au ales producatorii pentru amplasarea platourilor de filmare!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.