In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Cemre si Cenk, lovitura soc pentru familiile lor! 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 oct 2020, 09:35
nemilosul stanbul Foto(4)
Cemre si Cenk isi continua planul pentru a-l salva pe Nedim, insa Seniz le da totul peste cap!

Cemre cauta o varianta pentru a fi din nou alaturi de Nedim, de a-l ingriji si proteja pentru a se insanatosi.

Cemre primeste o vizita neasteptata de la Seniz, la clinica unde lucreaza. Mare ii este mirarea tinerei cand constata ca, impreuna cu Seniz, vine si Nedim. Cemre sufera pentru ca nu se poate apropia de baiatul bolnav, din cauza restrictiei, in caz contrar, ea urmand sa intre in inchisoare. Prin ceea ce ii va dezvalui tinerei asistente, Seniz incearca sa o intoarca pe fata impotriva lui Nedim. Cemre cauta o varianta pentru a fi din nou alaturi de Nedim, de a-l ingriji si proteja pentru a se insanatosi.

Cemre si Cenk nu renunta la planul lor de salvare a lui Nedim!

Cenk este bulversat complet de ultimele evenimente petrecute intre familia lui si Yilmaz, si isi reia “vechile” obiceiuri. Seniz, vazand cat de afectat este fiul ei, face tot posibilul pentru ca acesta sa plece departe de tot ceea ce se intampla, mai ales de Cemre, de care tanarul este indragostit, si aranjeaza ca Cenk sa plece din tara.

Acesta accepta propunerea mamei insa o va face in felul sau, asa cum Seniz nici nu isi imagineaza. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Seher, care intre timp si-a dat seama ca fiica ei cea mare are dreptate cand face acuzatii grave asupra familiei Karacay, in ceea ce-l priveste pe Nedim, se “aliaza” cu ea … dar in secret. Seher incearca sa ii protejeze acum, din umbra, pe Cemre si Nedim.

Ce se intampla cand Cenk si Cemre decid sa lupte impreuna impotriva familiei Karacay, si ce decizie incredibila vor lua tinerii pentru a-si infrunta destinul, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Nemilosul Istanbul

Citeste si: Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look! Fanii au reactionat!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.