In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, dezastru iminent in familia Karacay

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 02 feb 2021, 18:50

Agah nu se impaca deloc cu gandul ca Ceren sa ramana in preajma familiei Karacay si ii marturiseste “greseala” facuta, nepotului sau, aceea ca a “cumparat-o” pe sotia lui ca sa renunte la acesta. Spre surprinderea lui Agah, Nedim nu vrea sa scape de sotia lui.

Ceren o ameninta, in continuare, pe Seniz ca urmeaza sa “detoneze bomba” in familie, mai exact, sa spuna ca Cemre si Cenk au o casatorie “falsa”.

Seniz nu pare deloc speriata, avertizand-o pe inversunata ei nora ca doar avand dovezi poate sustine anumite acuzatii in familie … si tanara nu are nimic concret pentru a-si sustine banuielile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In fapt, Seniz detine dovada ca Nedim este indragostit de Cemre, si stie ca intre cei doi tineri este o relatie speciala. Femeia este convinsa ca intre fiul si nepotul ei va izbucni, foarte curand, un adevarat “razboi”, miza nemaifiind doar averea familiei ci iubirea pe care ambii tineri o poarta aceleiasi femei. Seniz isi avertizeaza sotul ca urmeaza un adevarat dezastru in familie, daca Cenk afla despre sentimentele varului sau pentru Cemre.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.