In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Seher este acuzata ca si-a ajutat fiica sa-l rapeasca pe Nedim!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2020, 10:00
nemilosul stanbul Foto(4)
Seher este pusa la zid, dupa disparitia lui Nedim!

Seher traieste un cosmar in conacul Karacay. Pe langa faptul ca isi cauta disperata fiica disparuta, acum ea este invinuita ca fiul ei Civan i-ar fi ascuns pe cei doi fugari

Departe de oras, Cemre si Nedim s-au refugiat intr-un mic orasel si incearca sa supravietuiasca, dar sunt fericiti ca sunt impreuna. Cemre, care si-a schimbat numele in Cemile, pentru a nu fi de gasita de catre autoritati, incearca acum sa gaseasca un serviciu, dar si o casa pentru ea si Nedim.

Agah o acuza pe Seher ca a complotat cu Cemre!

La conac, in schimb, e o adevarat “nebunie”.

Asaltati de catre jurnalistii dornici sa afle detalii despre disparitia celor doi tineri, familia Karacay <da din colt in colt>. In plus, boierul Agah nu lasa pe nimeni, din familie, sa vorbeasca despre aceasta situatie critica, si incearca sa rezolve totul “in secret”.

Seher traieste un cosmar in conacul Karacay. Pe langa faptul ca isi cauta disperata fiica disparuta, acum ea este invinuita ca fiul ei Civan i-ar fi ascuns pe cei doi fugari.

Civan este acuzat de Agah ca si-ar fi ajutat sora sa fuga, iar acum cer “rascumpararea” lui Nedim. Dar si mai dureros, pentru biata mama, este faptul ca fiica ei Ceren, care s-a schimbat radical de cand a devenit nora familiei Karacay, o acuza ca se afla in spatele rapirii lui Nedim.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine se afla in spatele tuturor uneltirilor la adresa familiei Yilmaz, dar si ce se va intampla cu cei doi tineri care au ales sa fuga de <teroarea> din conacul Karacay aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind un nou episod plin de suspans din “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

Citeste si: Seher din serialul "Nemilosul Istanbul" a renascut din propria cenusa! Iata ce boala crunta a reusit sa invinga celebra actrita Deniz Ugur!

Citeste si: Drama nestiuta a lui Deniz Ugur, interpreta personajului principal din serialul “Nemilosul Istanbul”, difuzat de Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.