In aceasta seara, de la ora 20:00, în “O nouă șansă”, cand viciile distrug vieti

Autor: Madalina Maftei

In aceasta seara, de la ora 20:00, în “O nouă șansă”, cand viciile distrug vieti

In aceasta seara, de la ora 20:00, Andreea Mantea vine in fata telespectatorilor cu o noua poveste de viata, intr-o noua ediție a emisiunii „O nouă șansă”, la Kanal D.

Il cunoastem, de data aceasta, prin intermediul „O noua sansa” pe Valentin, un barbat care considera ca viata lui nu mai are niciun sens fara persoana iubita. Nu stie daca o va mai putea aduce inapoi, din cauza greselilor uriase din trecut, dar ar fi in stare de orice doar ca sa fie iertat.

Valentin are nevoie de „O noua sansa” din partea persoanei de care este indragostit iremediabil.

“Ma bucura enorm gandul ca exista atat de multe persoane care au constientizat ca au gresit si isi doresc sa primeasca <O noua sansa>, sa-si ceara iertare. Este incredibil! Este superb! Doar ca, din pacate, cei care sufera, cei carora li s-a gresit nu sunt oregatiti sa ofere iertare. (…) Sa stiti ca suferinta pe care o simtiti acum, din partea celora care v-au gresit, poate sa dispara! Nu trebuie neaparat sa-i iertati, trebuie doar sa-i ascultati … macar sa-i ascultati.

Sa aflati care au fost motivele pentru care v-au gresit, pentru care s-a ajuns in acel punct, si atunci, sufletul dumneavoastra va fi mult mai linistit”,
 spune Andreea Mantea.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in emisiunea “O noua sansa”, cand lipseste curajul de a risca pentru iubire

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Valentin este un barbat care s-a <luptat> cu viciile, care si-a ranit foarte rau pertenera de viata de la acea vreme, iar acum, dupa ce timpul a trecut, acesta si-a dat seama cat de mult i-a gresit celei pe care o iubea cu adevarat si are nevoie de <O noua sansa>, iar telespectatorii vor afla, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, daca tanarul va reusi ceea ce isi doreste cu atata ardoare.

Nu ratați, in aceasta seara, de la ora 20:00, „O nouă șansă”, emisiune prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D.

Citeste si: Gelozia și violența au dus la destrămarea unei relații de iubire! Descoperiți sâmbătă, 13 noiembrie, de la 20:00, la „O nouă șansă”, povestea tulburătoare a unui cuplu greu încercat de destin!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.