În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, Cagatay nu renunță la Yildiz

Author: Madalina Maftei

Cagatay nu știe ce să mai facă pentru ca Yildiz să îi acorde iertarea și să-și continue

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Prețul fericirii”, la Kanal D.

Îndrăgita producție “Prețul fericirii” continuă să își surprindă fanii cu noi evenimente din viața cuplului Yildiz-Cagatay Kuyucu, odată cu difuzarea unui nou episod al serialului, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Cagatay face tot ce îi stă în putință pentru a obține iertarea lui Yildiz

Cagatay nu știe ce să mai facă pentru ca Yildiz să îi acorde iertarea și să-și continue, fericiți, căsnicia.

Bărbatul regretă faptele sale și nu poate să accepte ca Halit Can, fiul lui Yildiz, să nu mai facă parte din viața sa.

Citește și: Oamenii vor începe să creadă că Feyza este amanta lui Cagatay. Vezi online live episodul 117 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Feyza, fosta iubită a lui Cagatay, îi propune un târg pe care bărbatul nu îl poate refuza, mai ales că va fi implicată și Yildiz.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Canan, prietena lui Kumru îi oferă, necondiționat, ajutorul lui Yildiz, spre surprinderea celei din urmă. Yildiz este șocată când află că Dogan știa despre aventura amoroasă a fiicei sale cu Cagatay și reacționează într-un mod neașteptat.

Pe de altă parte, Cagatay încearcă să restabilească armonia cu soția sa, însă va fi surprins să afle planurile de viitor ale acesteia.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00 un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D.  

Citește și: Yildiz a dezvăluit relația dintre Cagatay și Kumru. Vezi online live episodul 118 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.