În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, lovitură de șoc, marca Ender

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 iul 2023, 10:03
Foto(5)

Fanii serialului “Prețul fericirii” se vor bucura de și mai multă acțiune si situații controversate ce se vor derula între protagoniștii producției, odată cu difuzarea unui nou episod, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

O nouă lovitură <marca> Ender va lovi direct în inimile celor care au făcut-o să sufere, Yildiz, Kumru și Dogan. Ender și Cagatay formează, de acum, o alianța greu de învins, acum, că aceștia au făcut un pas important, împreună.

Pe de altă parte, sigură dorința a lui Cagatay este să le facă viața <un iad> celor care l-au rănit cel mai mult, atât în plan personal cât și în afaceri, Yîldîz și Dogan. Cu zâmbetul pe buze, Ender urmează să dea lovitura de grație <dușmanilor> săi.

Citește și: Kumru din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare la malul mării! Iată cum a arată celebra actriță Biran Damla Yilmaz fără machiaj, la primele ore ale dimineții

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Kumru, în schimb, ascunde un secret știut numai de ea. Frumoasa fiică a lui Dogan trebuie să ia o decizie care îi va decide viitorul, dar care poate schimba și viețile celor din jurul său.

Citește și: Câte episoade are serialul Prețul Fericirii? Povestea lui Zeynep și Yildiz este absolut captivantă

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D.