În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, Yîldîz, sprijin pentru Kumru

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 aug 2023, 10:03
video Foto(4)

Yîldîz nu contenește să uimească cu acțiunile sale, acum că frumoasa femeie i-a sărit în ajutor fostei amante a lui Cagatay, iar fanii îndrăgitului serial “Prețul fericirii” vor avea parte astăzi, de întâmplări ce vor trezi interesul telespectatorilor, odată cu difuzarea unui nou episod al îndrăgitei producții, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D.

În mod surprinzător, deși a avut mult de pătimit în trecut, din cauza celei care i-a destrămat căsnicia, Yîldîz sare în ajutorul lui Kumru, acum că aceasta este <dată la o parte> de familie dar și de prieteni.

Meric, care și ea empatizează cu suferința în care se află Kumru, consideră că aceasta trebuie să îi spună lui Cagatay tot ceea ce s-a întâmplat. Kumru însă, nu vrea să mai audă de bărbatul pe care-l iubea, dar pentru care a ajuns să-și distrugă viața.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși mulți s-ar bucura să afle că afacerile lor aduc un profit uriaș, așa cum se întâmplă în prezent pentru Dogan, acesta este îngrijorat că în spatele acestui succes răsunător, se ascunde o <lucrare> a alianței Ender-Cagatay.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.