In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Sahika, tot mai puternica

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 18 sep 2020, 12:15

Ender si Fadir sunt foarte surprinsi de colaborarea Halit – Sahika, mai ales ca cea din urma este suspectata ca a atentat la vietile celor din familia Argun, dar si ca a incercat sa distruga afacerile partenerului ei. Fadir il avertizeaza pe Halit ca face o uriasa greseala asociindu-se cu Sahika.

Nici Yildiz nu reactioneaza prea bine cand afla de reintoarcerea Sahikai in viata sotului ei. Inutil incearca Halit sa o convinga pe Yildiz ca intre el si Sahika este vorba doar de afaceri, pentru ca frumoasa lui sotie nu-l crede.

Kaya se confrunta cu incapatanarea fiului sau care isi doreste foarte mult ca parintii lui sa se casatoreasca. In plus, Kaya este indragostit iremediabil de Leyla, frumoasa lui colega de serviciu. Yigit isi avertizeaza parintii ca daca nu-i vor indeplini dorinta, nu il vor mai vedea niciodata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ender decide sa se intalneasca cu Halit pentru a-i spune niste lucruri importante, atat pentru afacerile acestuia dar si pentru intreaga familie Argun. Halit reactioneaza neasteptat la spusele lui Ender, vesti care l-au socat de-a dreptul…

Cum toata lumea i-a fost impotriva, de cand s-a reintors, ambitioasa Sahika nu renunta la idealurile ei si, in secret, ea se intalneste cu cel care ii poate salva viitorul…. Mai mult, Sahika ascunde o strategie care va soca pe toata lumea si se gandeste, in secret, la un nou “parteneriat”.

Sahika este tot mai puternica.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.