În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, Yildiz, lovitură sub centură pentru Cagatay și Kumru

Autor: Diana Tilă
video Foto(5)

Intr-un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, Cagatay este de nestăpânit atunci când aude intențiile lui Dogan. Tânărul om de afaceri decide că atât Dogan cât și Yildiz să primească o lecție de neuitat.

Citește și: Cagatay vrea să se răzbune pe Dogan. Vezi online live episodul 123 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, Yildiz, lovitură sub centură pentru Cagatay și Kumru

Yildiz află ce plănuiește Dogan cu adevărat, când și-a “anunțat” intenția de a se căsători cu ea, după divorțul de Cagatay, și merge pe “mâna” acestuia. Nimeni nu își imaginează ce urmează să facă, însă, Yildiz…

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cagatay trebuie să rezolve o serie de probleme și decide să înceapă cu cele pe care le are cu afacerile. El apelează la ajutorul lui Omer care îl asigură că se poate baza pe el în orice situație. De fapt Omer este îndrăgostit de Kumru, fapt ce pot complică și mai mult întreaga situație.

Citește și: Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen și cu ce se ocupă când nu se află pe platourile de filmare! „Toți pentru unul și unul pentru toți”

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D.

Citește și: Cine este și câți ani are superba Kumru din serialul Prețul iubirii! Iată cum arată în prezent celebra Biran Damla Yilmaz! Actrița a recurs de curând la o schimbare spectaculoasă de look

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.