In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Benal joaca periculos! 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2022, 11:50
Benal din Prizoniera destinului Foto(5)
Benal pare sa nu renunte definitiv la Mehdi, tatal copilului ei.

Benal, desi a aflat ca Zeynep ii este o buna prietena si se poate bizui pe ea, schimba foaia.

Zeynep merge de urgenta la spital atunci cand afla ca Benal are o problema de sanatate. Tanara afla atunci ca amica ei este insarcinata cu un om insurat, insa Benal inca pastreaza secretul care i-ar putea ruina viata lui Zeynep.

Pe de alta parte, Sakine, satula de comportamentul sotului ei il alunga pe barbat de acasa. Si Ekrem, tatal adoptiv al lui Zeynep are probleme. El incearca sa faca fata celor doua relatii pe care le are, cu Nermin, sotia lui si Meltem, femeia care i-a daruit un copil.

Zeynep este la un pas de a afla totul.

Benal, la pas de a-i dezvalui adevarul lui Zeynep

Benal nu renunta la gandul de a-l avea pe Mehdi numai pentru ea si incearca sa <santajeze> familia Karaca, prin intermediul lui Cemile, sora lui Mehdi.

Meltem, amanta sotului lui Nermin, si angajata a firmei acesteia, vine in <vizita> la resedinta celor doi soti.

Meltem da semne ca nu mai are rabdare sa ramana femeia din umbra a lui Ekrem, alaturi de care are un copil.

Faruk continua sa urmareasca, din umbra, toate actiunile cuplului Zeynep-Mehdi. Prin intermediul lui Emine, acesta stie fiecare miscare a fostei logodnice. Faruk trece la urmatorul pas in planul sau de distrugere a casniciei lui Zeynep.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Va afla, oare, Mehdi, ca Benal urmeaza sa ii daruiasca un copil? Ce veste uluitoare ii va da Zeynep sotului ei, atunci cand nimeni nu se astepta?

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.