In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Mehdi, decizie periculoasa

Autor: Diana Tilă
video Foto(9)

Mehdi incearca sa faca astfel incat fiica lui, Mujgan, sa creasca departe de conacul in care Cengiz i l-a oferit pentru a sta cu familia.

Mai mult, barbatul realizeaza ca nu mai vrea sa faca parte din anturajul lui Cengiz, si vrea sa se retraga din afacerile pe care le are cu acesta. Cengiz trece la amenintari, insa lui Mehdi nu ii este teama de periculosul sau <prieten>.

Citeste si: Hilal Altinbilek și Ibrahim Celikkol, ipostaze incendiare în cel mai recent pictorial! Iată cum au fost surprinși cei doi actori!

Zeynep si Baris se inteleg de minune si se iubesc mai mult decat oricand, si abia asteapta ziua in care isi vor uni destinele.

Totodata, tinerii indragostiti merg sa o caute pe Benal, care si-a abandonat fiica in <bratele> lui Mehdi, si incearca sa o convinga pe proaspata mamica de greseala imensa pe care o face lasand copilul doar in grija lui acestuia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Câți ani are Mehdi din Prizoniera destinului! Fanii săi au fost uluiți să afle cât de matur este, de fapt, carismaticul actor Ibrahim Celikkol!

Benal, care se teme teribil de Mehdi, refuza sprijinul lui Baris si al lui Zeynep. Ce se intampla insa, cand Cengiz, temutul interlop, refuza sa-i redea <libertatea> lui Mehdi? Cine va avea de suferit in urma acestei decizii?

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.