In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Mehdi este victima unei altercatii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 dec 2020, 17:57
video Foto(4)

Mehdi il gaseste pe tatal lui Zeynep si incearca sa-l salveze, insa va intampina un mare pericol!

Zeynep este socata sa afle ca tatal adoptiv, pe care il considera un om loial si devotat familiei, este in stare sa isi insele sotia. Totodata, Zeynep incearca sa o consoleze pe Nermin, cea care a crescut-o, insa nu este deloc usor.

Faruk reuseste sa o recucereasca pe Emine, iar cei doi se prezinta in fata multora drept un cuplu. Cand Nuh, fostul iubit al lui Emine, afla cu cine umbla tanara, reactioneaza neasteptat.

Zeynep afla intamplator despre faptul ca Mehdi ar fi tatal copilului pe care-l poarta in pantec Benal. Cea din urma, in schimb, neaga cu indarjire acest lucru. Zeynep trebuie sa afle adevarul chiar de la sotul ei. Intamplarea face ca Bayram, tatal natural al lui Zeynep sa fie gasit. Acesta se afla insa prizonier al unei gasti rau famate, din oras. Mehdi merge sa isi salveze socrul, insa acolo este atacat.

Mehdi se zbate intre viata si moarte.

Nermin nu renunta la casnicia cu Ekrem, desi a aflat despre infidelitatea acestuia. Femeia o banuieste pe Meltem ca ar fi amanta sotului ei, si ii da acesteia de inteles ca nu isi va distruge casnicia pentru aventura barbatului ei. Meltem, in schimb, ia foc cand afla ca Ekrem nu vrea, nici el, sa divorteze de Nermin.

Lucrurile se complica…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: Mehdi din serialul "Prizoniera destinului", un tatic si un sot implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Ibrahim Çelikkol, alaturi de aleasa inimii sale, in 2017, in Grecia!

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul