In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Mehdi nu se da batut!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mai 2021, 11:29
Mehdi din serialul Prizoniera destinului Foto(4)
Mehdi incearca sa lupte din umbra pentru Zeynep.

Mehdi este judecat in stare de libertate, insa tot ceea ce-si doreste acesta este sa isi aduca acasa 'copiii'.

Faruk este foarte surprins atunci cand Zeynep, 'pregatita gata' sa plece impreuna intr-o vacanta de vis, ii da vestea acestuia ca, de fapt, nu vrea sa mai fie impreuna. Zeynep realizeaza ca visele ei nu sunt aceleasi cu ale fostului logodnic si decide sa il paraseasca definitiv.

Mehdi are de gand sa lupte pentru Zeynep!

Mehdi se confrunta cu o problema foarte serioasa.

Copii de care avea grija, 'Chibrit' si Yaldiz sunt luati in grija asistentei sociale, iar barbatul incearca sa afle cine a facut plangere la adresa familiei sale.

Cand afla ce s-a intamplat cu Mehdi, Zeynep incearca disperata sa salveze situatia. Mehdi este judecat in stare de libertate, insa tot ceea ce-si doreste acesta este sa isi aduca acasa 'copiii'. In toata aceasta perioada, Nuh, prietenul cel mai bun al lui Mehdi, face planuri ca sa-i salveze casnicia prietenului sau.

Spre surprinderea tuturor, Mehdi ia o decizie uluitoare in ceea ce priveste relatia cu Zeynep. Frumoasei fete nu-i vine sa creada ce se intampla cu sotul ei…

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum va proceda Mehdi cand il surprinde pe tatal adoptiv al lui Zeynep langa o alta femeie? Va afla Zeynep ca tatal care a crescut-o duce o viata dubla?

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: Mehdi din serialul "Prizoniera destinului", un tatic si un sot implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Ibrahim Çelikkol, alaturi de aleasa inimii sale, in 2017, in Grecia!

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul