In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Nermin apeleaza la ajutorul lui Baris!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2021, 10:00
video Foto(5)

Baris si Nermin fac o intelegere, aceea de a o ajuta pe Zeynep sa se vindece de Mehdi.

Zeynep inca se ingrijeste de fostul sot, astfel ca aceasta sa se insanatoseasca mai repede. Mama adoptiva, in schimb, este ingrijorata ca Zeynep s-ar putea intoarce la Mehdi, si atunci ii solicita <ajutorul> lui Baris, avocatul chipes, dar si bogat, pe care Nermin il place foarte mult. Baris si Nermin fac o intelegere, aceea de a o ajuta pe Zeynep sa se <vindece> de Mehdi.

Nermin face un pact cu Baris pentru a-l indeparta pe Mehdi din viata lui Zeynep

Din pacate problemele continua sa apara pentru Zeynep. Cu toate ca la serviciu lucrurile merg struna, intamplarea face ca tatal biologic sa reapara, in viata frumoasei fete. Mehdi este cel care il gaseste pe Bayram si il aduce acasa. Zeynep este mahnita de tot ceea ce se petrece in familia ei, insa Baris are grija ca aceasta sa <uite> de probleme.

Mehdi, in schimb, continua sa aiba grija de familia sa, iar Mujgan ii este recunoscatoare, inca o data, ca a scapat-o de Burhan, barbatul care este indragostit nebuneste de ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod emotionant din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Nermin din serialul Prizoniera destinului, mama si sotie devotata si in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebra actrita Senan Kara!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.