In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Ozlem vrea sa scape de Zeynep

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 16 dec 2021, 10:05

Incidentul in care este implicat Mehdi pune in alerta intreaga familie, dar mai ales pe Zeynep si Baris

Avocatul este de parere ca Mehdi nu ar trebui sa raporteze incidentul pentru ca i-ar putea dauna, avand in vedere ca este eliberat conditionat.

Ce se intampla in aceasta seara in ''Prizoniera destinului''

Nermin are mustrari de constiinta ca Ekrem, fostul ei sot, si tatal adoptiv al lui Zeynep, este de negasit, mai ales ca el se afla in spatele incidentului armat care le-a pus vietile in pericol.

Baris este implicat in toata aceasta poveste si promite sa-l gaseasca pe vinovat. Toata lumea ii este recunoascatoare lui Mehdi pentru ca le-a salvat vietile, mai putin Nuh, care gandeste altfel despre bunul sau prieten…

Citeste si: Cine este Ozlem din serialul Prizoniera destinului, dincolo de platourile de filmare! Iată ce familie frumoasă are celebra actriță Ebru Cündübeyoğlu!

Nuh este foarte suparat pentru toate problemele ivite din cauza lui Mehdi. Nuh ii cere sotiei sale, Cemile, sa inceteze a-l mai sustine pe Mehdi, si sa-si continue impreuna viata

linistita pe care o aveau inainte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Benal nu mai suporta sa stea fara Mehdi, asa cum se intampla in cea mai mare parte a timpului, si este convinsa ca sotul ei inca o iubeste pe Zeynep.

Cemile, sora lui Mehdi, incearca sa-si “protejeze”, ca de obicei, fratele, in fata cumnatei sale. Benal este decisa sa scape de intrega <poveste> care ii face viata un calvar.

Ozlem, sora lui Baris, este satula de toate problemele prin care este nevoit sa treaca, dupa parerea ei, tanarul avocat si este hotarata sa-l <scape> pe acesta de Zeynep si de intreaga familie a acesteia.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: Câți ani are Mehdi din Prizoniera destinului! Fanii săi au fost uluiți să afle cât de matur este, de fapt, carismaticul actor Ibrahim Celikkol!

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.