In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Zeynep, trup si suflet alaturi de sotul ei!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Zeynep este devastata de ceea ce a patit sotul ei, si ii este permanent alaturi.

Mehdi este in stare critica la spital. Familia lui este disperata, iar medicii ii dau putine sanse de supravietuire barbatului. Zeynep este devastata de ceea ce a patit sotul ei, si ii este permanent alaturi.

Bayram, cel din pricina caruia Mehdi a ajuns sa fie injunghiat, ascunde adevarul. Zeynep reactioneaza foarte dur la adresa tatalui sau. Cu toate acestea, Nuh, prietenul cel mai bun al lui Mehdi promite sa-si razbune prietenul iar Bayram, in mod surprinzator, i se alatura tanarului in demersul sau.

Relatia dintre Emine si Faruk nu este scutita de probleme. Faruk va face un gest care ii va ridica alte semne de intrebare tinerei in ceea ce priveste sinceritatea barbatului. Spre marea ei surprindere, Faruk ii face o propunere neasteptata lui Emine.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul