În această seară, de la ora 20:00, în “Secrete de familie”, Îlgaz și Ceylin sunt de neoprit!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 15 sep 2023, 18:34
Foto(11)

Fanii îndrăgitului serial ”Secrete de familie” care cucerește de la un episod la altul tot mai multi admiratori, prin scenariul bine pus la punct și interpretarea impresionantă a actorilor, ne oferă astăzi, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D, o nouă perspectivă a luptei constante pentru aflarea adevărului.

Citește și: Sentimentele dintre Ilgaz și Ceylin devin mai puternice. Vezi online live episodul 9 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Adevărul nu poate fi ascuns mult timp!

În această seară, în noul episod din ”Secrete de familie” îi regăsim pe Îlgaz și Ceylin și mai înverșunați în aflarea adevărului morții lui Inci, un eveniment care și-a pus amprenta dramatic pe destinele lor.

Șocul este uriaș pentru Ceylin și Îlgaz atunci când aud declarația lui Engin, care își acuză tatăl că ar fi ucis-o pe Inci și își dau seama că trebuie să acționeze imediat.

Cu metodele pe care le propune Îlgaz, ei încearcă să-l trimită definitiv pe Engin la închisoare. Avocatului Yekta nu îi vine să creadă ce mărturisire a făcut fiul său și mai mult decât atât, avocatul află cu stupoare că soția sa este părtașa planului teribil pus la cale de către fiul lor.

Citește și: Cine este și câți ani are Engin din serialul Secrete de familie! Cum arată în prezent talentatul actor Onur Durmaz, după ce a recurs la o transformare radicală de look

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Procurorul Pars este pus într-o situație delicată, odată cu acuzățiile aduse de Engin tatălui său, pentru că acesta ascunde un secret știut numai de el și Yekta. Acum procurorul trebuie să găsească o cale pentru a-l scoate din anchetă pe Yekta, care își dorește cu orice sa o pedepseasca pe Laçîn, soția sa, care își susține fiul în acest demers teribil, și mai ales pe fiul lor. 

Citește și: Mehmet Yılmaz Ak, întunecatul procuror Pars din "Secrete de familie", pictor în timpul liber

Metin încearcă să găsească cadavrul pierdut al lui Zafer, dar se va confruntă cu o altă situație neașteptată.

Eforturile susținute ale lui Îlgaz și Ceylin în aflarea adevărului dau rezultat atunci când reușesc să găsească o dovadă imbatabilă care îl vizează direct pe Engin și care dovedește că el este adevărul ucigaș al lui Inci.

Cum va evolua relația dintre Îlgaz și Ceylin după reușita uluitoare de a-l acuza definitiv pe Engin de uciderea lui Inci, puteți află în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?