În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Aripi frânte”. Momente cumplite pentru Nefise, fiul ei, Emre, a fost răpit

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 12 sep 2022, 09:37

În această seară, de la ora 20:00, puteți urmări noi întâmplări menite să țină telespectatorii în suspans.

Nefise trece prin momente cumplite, după ce primește un telefon suspect și este anunțată că fiul ei, Emre, a fost răpit. Nefise se cutremură atunci când află că viața fiului ei valorează o sută de mii de lire.

Onur vrea să se însoare cu Zeynep, în ciuda lui Muzaffer

Onur are o discuție aprinsă cu tatăl său, care nu poate admite ca fiul lui să se însoare cu Zeynep.

Acesta, în ciudat tatălui său, spune clar și răspicat că se va însura cu Zeynep.

Muzaffer nici nu vrea să audă, astfel tensiunile cresc între cei doi. Celyan este în stare gravă.

Citeste si: El a fost marea iubire a celebrei Deniz Bolışık, actrița care joacă rolul Nefise în serialul Aripi frânte! Iată de ce își dorea frumoasa actriță ca relația lor să rămână secretă!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Probleme nu se opresc aici pentru Nefise, Muzaffer află cu Emre este fiul ei, moment în care femeia rămâne fără cuvinte.

Onur o cere in casatorie pe Zeynep si ea accepta. Muzaffer trebuie sa vanda actiuni pentru ca este aproape de faliment si incheie un parteneriat de afaceri cu un individ pe nume Kartal printr-un intermediar. In ziua urmatoare, noul partener ajunge la firma.

Onur si Zeynep, care tocmai s-a angajat acolo, sunt socati cand il vad in fata lor pe Ahmet.

Citeste si: Cum arată Zeynep din serialul Aripi frânte fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Melis Tüzüngüç, în vacanță! Fanii săi au fost uluiți!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.