În această seară, de la ora 20:00, în serialul Aripi frânte, Muzaffer, în stare de șoc!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 iul 2022, 10:37
video Foto(6)

Muzaffer trece prin momente teribile, atunci cand Nefise incearca sa plece din conacul afaceristului.

Evenimente pline de emoție se petrec, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Ce se întâmplă astăzi în serialul Aripi frânte: Muzaffer, în stare de șoc

Reacția pe care Nefise o are, atunci când este cerută în căsătorie, îl neliniștește pe Muzaffer. Onur, fratele acestuia, este îngrijorat și el de inițiativa fratelui sau, și nu face decât să amplifice starea lui Muzaffer.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte, de la Kanal D! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

Azime o apostrofează pe Nefise atunci când află ce <gest> necugetat a putut face această, în față șansei oferite de Muzaffer. În plus, Azime nu vede cu ochi buni apropierea dintre Zeynep și Onur, mai ales că femeia și-l dorește că ginere pe fratele lui Muzaffer.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când Nefise încearcă să plece din conacul afaceristului, împreună cu cei patru copii ai săi, ea are parte de o nouă întâmplare teribilă.

Muzaffer este în stare de șoc…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Citeste si: Ce au în comun actrița Deniz Bolışık și Nefise, personajul pe care îl interpretează în serialul ”Aripi frante”, de la Kanal D

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.