În această seară, de la ora 20:00, în serialul Aripi frânte, Onur, incomplet fără Zeynep

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2022, 09:16
video Foto(5)

Onur privește, cu stupoare, la tot ceea ce se întâmplă în jurul sau. Tânărul știe că fără Zeynep este incomplet

Întâmplări pline de neprevăzut se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Ce se întâmplă in serialul Aripi frânte: Onur, incomplet fără Zeynep

Pentru Zeynep lumea pare că se sfârșește atunci când devine soția lui Ahmet. Zeynep este extrem de nefericită pentru că a fost nevoită să accepte cererea în căsătorie a lui tânărul care este îndrăgostit obsesiv de ea, însă numai așa și-a putut salva bărbatul iubit, pe Onur, de problemele pe care le-ar fi avut din

cauza prietenului ei, din copilărie.

Ceylan este cea care tulbură “fericitul” eveniment, tânăra fiind îndrăgostită iremediabil de Ahmet. Onur privește, cu stupoare, la tot ceea ce se întâmplă în jurul sau. Tânărul știe că fără Zeynep este <incomplet>…

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Cel mai înverșunat dintre copiii lui Nefise, Emre, încearcă să “scape” de tatăl vitreg. Muzaffer însă, convins fiind că Nefise îl iubește mai mult pe el decât pe copiii, reacționează că atare în față tânărului.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi franțe”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebra actrița Servet Pandur, în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Cum arată Nefise din serialul Aripi frânte fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Deniz Bolışık atunci când nu se află pe platourile de filmare!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.