În această seară, de la ora 20:00, în serialul Aripi frânte, Onur nu renunță la Zeynep

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iul 2022, 10:31
video Foto(6)

Onur îi va face o mărturisire neașteptată frumoasei Zeynep. Aflati ce se va intampla astazi in serialul Aripi frânte.

Evenimente pline de suspans se vor petrece, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Ce vedem astăzi in serialul Aripi frânte: Onur nu renunță la Zeynep

Onur și Zeynep scapă cu bine din teribilă întâmplarea care îi putea costă viață. Când Ahmet își face apariția în față tinerei Zeynep, Onur crede că acesta se face vinovat de groaznicul incident auto care s-a petrecut.

În plus, Onur îi va face o mărturisire neașteptată frumoasei Zeynep.

Muzaffer continuă să fie perseverant în relația cu Nefise, femeia de care s-a îndrăgostit iremediabil. Cu toate că Nefise a refuzat cererea în căsătorie a lui Muzaffer, acesta nu renunta la gândul de a-și întemeia o familie alături de cea care i-a <furat> inima.

În schimb, omul de afaceri nu este de acord, cu demersurile fratelui sau, atunci când acesta caută să îi ofere un loc de muncă frumoasei Zeynep. Lui Muzaffer i se pare <ciudat> interesul pe care-l manifestă Onur pentru tânăra Zeynep, despre care știe că este nepoata lui Azime, angajată la conac.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Problemele în familia lui Nefise par că nu se mai termină. Femeia tocmai află că Emre, fiul ei, a devenit hoț. Nefise este în stare de șoc…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

Citeste si: Cine este și câți ani are Ümit Kantarcılar, chipeșul actor care joacă rolul principal Onur în noul serial „Aripi frânte”! Iată cine este celebra actriță care i-a fost soție până în anul 2016!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.