În această seară, de la ora 20:00, în serialul Aripi frânte, zi decisivă pentru Nefise

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2022, 12:32
video Foto(7)

Noi întâmplări menite să țină privitorul cu sufletul la gură se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Ce se întâmplă astăzi in serialul Aripi frânte: zi decisivă pentru Nefise

Nefise este obligată să se confrunte cu o situație extrem de grea, mai ales că Muzaffer este la un pas de a o “demasca” chiar în fața copiilor ei.

Muzaffer are grijă ca toată familia să fie prezentă la aflarea adevărului, însă ceva neașteptat se va întâmpla și evenimentele vor lua o altă turnură...

Citeste si: Cum arată Nefise din serialul Aripi frânte fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Deniz Bolışık atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Onur lupta, în continuare, să răzbată în fața problemelor pe care Ahmet i le provoacă atât lui cât și frumoasei Zeynep.

Cu toate dificultățile întregii situații, Onur nu se lasă impresionat de amenințările lui Ahmet.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tugba este în culmea fericirii de când Muzaffer a aflat adevărul despre soția lui, iar acum aceasta este convinsă că, în foarte scurt timp, bărbatul o va alege pe ea să-i

fie consoartă.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Citeste si: Fatih Al, detalii neștiute despre personajul pe care îl interpretează în serialul ”Aripi frânte”. Care este legătura dintre el și Muzaffer: ”Nu este un bărbat care să poată iubi ușor”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.