In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Ali, abilitati uluitoare!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 24 sep 2021, 09:50
video Foto(6)

Ali primeste o scrisoare neasteptata care ii va schimba viata.   Tanarul va lupta cu toate fortele pentru a-l salva pe Ferman.

Intamplari neprevazute si situatii extrem de complicate vor avea de infruntat, si de aceasta data, protagonistii serialului “Doctorul minune”, in episodul din aceasta seara, la Kanal D.

Ce se va intampla astazi in serialul “Doctorul minune”: Ali dovedeste din nou abilitati uluitoare!

Tensiunea continua in spitalul Berhayat, acolo unde medicii se confrunta cu tot mai multe probleme medicale, in contextul epidemiologic care a acaparat institutia.

Tanarul rezident Ali Vefa depune eforturi sustinute pentru a face fata tuturor solicitarilor de la Urgente, iar Nazli ii este de mare ajutor. Situatia dr Ferman se inrautateste, iar Ali trebuie sa gasesca rapid solutia salvatoare. Profesorul Adil si Beliz il sustin in totalitate pe Ali in incercarea acestuia de a-i salva viata dr. Ferman.

Totodata, Ali are o solicitare de urgenta pentru o pacienta insarcinata, care manifesta complicatii. Ali trebuie sa rezolve urgent, aceasta interventie complicata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand putini credeau in reusita si profesionalismul rezidentului Ali, tanarul le va dovedi tuturor ca poseda abilitati uluitoare. Mai mult, Ali primeste o scrisoare neasteptata care ii va schimba viata.   

Nu ratati, in aceasta seara de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Cum arata talentatul Taner Olmez in copilarie! Iata cum a fost surprins protagonistul serialului "Doctorul minune", alaturi de mama sa si de fratele lui mai mare!

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.