In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Ali, dubla reusita!

Autor: Ana Filip

Ali este consultat, de catre Ferman, in cazul unei fetite internata in spital.

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, noi situatii le pun la incercare iscusinta medicilor din spitalul Berhayat, din Istanbul. Increzator in sentimentele pe care le are pentru Nazli, Ali incearca sa o <cucereasca> dar este dezamagit de reactia frumoasei lui colege, si crede ca aceasta nu rezoneaza cu simtamintele lui. Ali se simte respins…

Ali se bucura de noi succese medicale!

Beliz vine in fata profesorului Adil cu o propunere inedita referitoare la alocarea donatiilor stranse in urma evenimentului care tocmai s-a petrecut inrenumita institutie medicala. Kivilcim, si ea prezenta la intalnirea celor doi, se impotriveste vehement acestei propuneri.

Ali este consultat, de catre Ferman, in cazul unei fetite internata in spital. Fetita acuza simptome de <nedeslusit> la prima consultatie, insa iscusinta tanarului rezident Ali ofera o noua ipoteza care ii va salva viata copilului.

Totodata, Ali afla ca fetita mai are o suferinta sufleteasca, si face tot posibilul sa o ajute si in acest sens.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod impresionant din serialul “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Ce avere a strans Taner Olmez, protagonistul din "Doctorul minune". Actorul este putred de bogat. Cate masini detine acum?

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.