In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Ali il demasca pe Muhsin

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 nov 2021, 10:12
ali vefa din doctorul minune Foto(5)

Ali incearca din rasputeri sa se impuna in fata noului medic Muhsin

Sursa: Captură KANAL D

Medicul Muhsin nu vede cu ochi buni interventiile lui Ali si renunta la ajutorul tanarului rezident. Insa Ali va continua sa faca investigatii.

In aceasta seara in serialul Doctorul minune, Ali descopera faptul ca noul medic chirurg Muhsin s-a inselat in privinta diagnosticului tanarului Caner, tanarul care a ajuns in stare grava la spital, in urma loviturilor repetate primite din partea unor colegi.

 Ce e intampla astazi in serialul Doctorul minune: Ali il demasca pe Muhsin

Dr. Muhsin nu vede cu ochi buni <observatiile> lui Ali si renunta la ajutorul tanarului rezident.

Ali insa, nu renunta si, impreuna cu Nazli, incearca sa reconstituie evenimentele tragice in care a victima a fost tanarul Caner, din dorinta de a gasi solutia vindecarii tanarului.

Ali reuseste un lucru incredibil pentru Caner, insa are de infruntat, din nou, de prejudecatile unor colegi…

Dr. Ferman surprinde un moment de <tandrete> intre Beliz si Tanju si reactioneaza. Beliz incearca sa-i explice lui Ferman ca doar incerca sa-l ajute pe Tanju, care manifesta dificultati nivelul membrelor inferioare insa … fara rezultat. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Când se termină Doctorul minune? Care va fi deznodământul celui mai iubit serial turcesc

Citeste si: Doctorul minune: Care sunt vârstele reale ale actorilor din distribuția serialului dincolo de scenariu! Diferențele sunt incredibile!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.