In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Ali, indragostit?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 16 sep 2021, 10:29
doctorul minune serial Foto(4)
Ali este incantat de faptul ca Nazli il sprijina mereu
Sursa: Captură KANAL D

Ali se apropie din ce in ce mai mult de Nazli, fara sa realizeze daca este sau nu indragostit.

In aceasta seara in serialul “Doctorul minune”, Ferman face eforturi pentru a aplana conflictul dintre el si Beliz, insa fara rezultat. Beliz ii da de inteles fostului iubit ca nu mai exista nicio sansa de impacare intre ei.

Ce veti urmari astazi in serialul “Doctorul minune”

Ali este tot mai increzator in el si decide sa o insoteasca pe Nazli la un parc de distractii, pentru a-si invinge si alte temeri care il fac sa traiasca, anumite momente din viata, cu teama.

Tanarul rezident afla insa, ca Nazli nu mai poate merge impreuna cu el, asa cum i-a promis, pentru ca trebuie sa duca la bun sfarsit o ultima dorinta a celei mai bune prietene, Gulcin, aflata pe patul de moarte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ali este socat cand afla ce dorinta <trebuie> sa-i indeplineasca Nazli prietenei sale, aflata in suferinta. Mai mult, Ali realizeaza ca nutreste niste sentimente necunoscute de el, pana acum, pentru Nazli…

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

Citeste si: Cum arata talentatul Taner Olmez in copilarie! Iata cum a fost surprins protagonistul serialului "Doctorul minune", alaturi de mama sa si de fratele lui mai mare!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.