In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Ali se teme de straini!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 14 sep 2021, 11:29
video Foto(4)

Tânărul rezident face cunoștință cu un sentiment dureros, pe care nu l-a experimentat.

In aceasta seara, in serialul “Doctorul minune”, o serie de intamplari neprevazute ii pun pe protagonisti in situatia de a lua decizii, ce le pot afecta viata profesionala si nu numai. Nazli se învinovățește pentru ceea ce s-a întâmplat între Ferman și Beliz.

Ce veti urmari astazi in serialul “Doctorul minune”: Ali se teme de straini!

Ferman îi spune întreaga sa poveste lui Beliz și lui Ali. Tânărul

rezident face cunoștință cu un sentiment dureros, pe care nu l-a experimentat; in acelasi timp nu reuseste sa intrevadă dacă a relația Beliz-Ferman va fi salvata.

Există două noutăți în spitalul Berhayat, prima are legatura cu balul serii si strângerea de donații, pe care Kıvılcım a initiat-o în secret, fără știrea lui Beliz. Cea de-a doua constă in  sosirea la spital a doctorului Ela pentru a oferi expertiză într-un caz special.

Ali se teme să fie printre străini și nu isi doreste să fie prezent in multime, la bal. Dar, conform planului lui Kıvılcım, Tanju îl obligă pe Ali să fie prezent la eveniment.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, doctorul Ela și Ferman nu sunt de acord cu privire la tratamentul pe care sa il aplice unui pacient și începe astfel incepe o puternica rivalitate între ei.

Nu ratați, în această seară, de la 20:00, un nou episod impresionant din ”Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Cum arata talentatul Taner Olmez in copilarie! Iata cum a fost surprins protagonistul serialului "Doctorul minune", alaturi de mama sa si de fratele lui mai mare!

Citeste si: Ce avere a strans Taner Olmez, protagonistul din "Doctorul minune". Actorul este putred de bogat. Cate masini detine acum?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.