In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Ferman, intr-o situatie complicata!

Author: Ana Filip
Foto(5)

Dr Ferman se sfatuieste cu dr. Tanju si Adil si ajung la un consens, in ceea ce urmeaza sa faca pentru a ajuta la salvarea copilasului cu probleme grave de sanatate.

Noi intamplari pline de nepravazut isi fac loc in vietile protagonistilor din serialul “Doctorul minune”. O familie, extrem de ingrijorata pentru sanatatea bebelusului lor, solicita ajutorul medicilor Ferman si Tanju. Viata bebelusului tanarului cuplu atarna de un <fir de ata> si doar o interventie chirurgicala, extrem de complicata, ofera sanse de viata copilasului bolnav.

Astazi in serialul “Doctorul minune”: Ferman, intr-o situatie complicata!

Parintii sunt <depasiti> de intreaga situatie, si ii cer dr. Ferman sa-i ajute sa ia decizia optima in ceea ce priveste viata bebelusului lor.

Dr Ferman se sfatuieste cu dr. Tanju si Adil si ajung la un consens, in ceea ce urmeaza sa faca pentru a ajuta la salvarea copilasului cu probleme grave de sanatate. Doar un miracol ii poate salva viata micutului iar <presiunea> asupra medicilor este uriasa.

Implicarea tanarului rezident Ali in aceasta interventie chirurgicala fac ca lucrurile sa capete o turnura nesteptata. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod impresionant, din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Incredibil! Cum arata profesorul Ferman din serialul Doctorul minune, la bustul gol! De asta celebrul Onur Tuna a cucerit multe femei frumoase!

Citeste si: Povestea impresionanta a medicului Ali Vefa, bolnav de autism a schimbat vieti si a dat incredere parintilor care traiesc aceasta drama cu copiii lor!