In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, moment decisiv pentru Nazli!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 09 sep 2021, 10:07
doctorul minune serial Foto(5)
Nazli se prezinta in fata comisiei sosite din partea Ministerului Sanatatii
Sursa: Captură KANAL D

Tanara Nazli isi simte cariera amenintata si va trece prin cele mai dificile clipe din viata sa

In episodul din aceasta seara din serialul "Doctorul minune", lucrurile capata o intorsatura neasteptata in ceea ce priveste situatia in care se afla Nazli, care va trece prin clipe extrem de dificile, din cauza greselii facute recent in cadrul spitalului. 

Momentul decisiv pentru tanara Nazli, care ii pune in pericol cariera, se apropie. O comisie desemnată de minister vine la spital pentru a investiga cazul pacientei care a decedat in urma intubației efectuată greșit, in cadrul departamentului de Urgente.

Ce se va intampla in aceasta seara in serialul "Doctorul minune": Nazli trece prin momente de cumpana!

Eforturile lui Adil de a o proteja pe Nazli eșuează rapid, insa, in mod nesteptat, unul dintre renumitii medici ai spitalului gaseste o solutie neasteptata. Singura sansa pentru Nazli depinde de dr. Ferman, insa aceasta situatie ar insemna sa ii aduca probleme serioase frumoasei Beliz, dar și spitalului, a cărui situație economică s-a înrăutațit.

In aceste momente delicate, dr. Ferman si Adil au de luat o decizie dificila. Vine momentul cand Nazli trebuie sa se prezinte in fata comisiei. Pe de alta parte, Ali incearca din rasputeri sa gaseasca o solutie pentru a o salva pe Nazli din situatia dificila in care se afla.  Ceva neasteptat urmeaza sa se intample…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod plin de emotie, din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: CINE este si cati ani are Sinem Unsal, frumoasa actrita care da viata protagonistei serialului "Doctorul minune"!

Citeste si: El este cel mai important barbat din viata celebrei actrite Sinem Unsal, din serialul "Doctorul minune"! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!