In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, provocare la inaltime pentru Ferman si Nazli!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2021, 09:58
ferman din doctorul minune Foto(5)

Medicul Ferman si Nazli se straduiesc din rasputeri sa salveze vietile pasagerilor din avion

Sursa: Captură KANAL D

Medicul-sef Tanju lanseaza o noua mare provocare medicului Ferman, rezidentei Nazli si tanarului rezident Ali.

O mare provocare profesionala apare pentru dr. Ferman si rezidenta Nazli atunci cand medicul-sef Tanju le propune sa participe la o mare <competitie> medicala, ce se desfasoara la Londra. Cei doi medici sunt dispusi sa faca totul pentru a-si revendica marele premiu, insa vor fi socati cand vor afla ca inca un coleg ii va insoti in aceasta competitie.

Ce se intampla astazi in “Doctorul minune”: provocare la inaltime pentru Ferman si Nazli!

In realitate, dr. Tanju a mai desemnat un valoros coleg sa participe la acest prestigious concurs al medicilor chirurgi, insa a preferat sa pastreze secret, fata de colegii sai, acest aspect. Niciunul insa, nn anticipeaza <proba de foc> prin care vor trebui sa treaca in timpul calatoriei…

Nazli inca este cu gandul la Ali si isi revine greu dupa despartirea de acesta, mai ales ca recent ea a observat ca Ezo, vecina fostului iubit, isi doreste tot mai mult compania acestuia.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O situatie complicata apare atunci cand sectia de chirurgie a Spitalului Berhayat ramane doar in grija a doi rezidenti, Ferda, sefa sectiei, fiind de <negasit>. Tanju si Beliz nu se asteptau la asta din partea dr. Ferda.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Actorul Onur Tuna, transformare fizica radicala! Iata cum arata celebrul actor care a dat viata personajului Ferman in serialul Doctorul minune, la cateva luni de la incheierea filmarilor!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.