In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, secretul lui Kivilcim s-a aflat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2021, 11:03
video Foto(5)

Demir isi da seama ca secretul lui Kivilcim poate zdruncina, din temelii, conducerea spitalului.

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, protagonistii indragitei productii vor fi supusi unor noi incercari extrem de solicitante care vor trezi emotii puternice privitorilor.

Astazi in serialul “Doctorul minune”: secretul lui Kivilcim iese la iveala!

Ali isi contrazice “profesorul”, pe dr, Ferman, intr-o chestiune foarte importanta legata de tratamentul unei paciente.

Ali are cu alta abordare medicala, in fata conducerii spitalului, fata de cea propusa de Ferman, in cee ace priveste insanatosirea unei paciente grav bolnave. Cu toate ca Ferman este convins ca propunerea lui Ali nu va avea acceptul majoritatii, lucrurile vor sta cu totul altfel decat si-a imaginat renumitul doctor.

Neintelegerile intre Adil si Tanju continua, in ceea ce priveste conducerea institutiei medicale, la fel si cele intre Kivilcim si Beliz.

Despre Kivilcim, doi dintre apropiatii dr. Demir au aflat un mare secret, si vor sa-i ceara ajutorul, in acest sens, tanarului medic. Demir se fereste sa de-a curs solicitarii colegilor sai insa, isi da seama ca secretul lui Kivilcim poate <zdruncina>, din temelii, conducerea spitalului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Kivilcim din serialul "Doctorul minune", poveste de dragoste ca-n filme cu unul dintre cei mai in voga cantareti din Turcia! Iata imagini inedite de la NUNTA lor de poveste!

Citeste si: Taner Olmez, “Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D: „Actoria nu trebuie făcută pentru a deveni faimos”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.