In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, situatie incerta pentru medicii Spitalului Berhayat

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

In schimb, la Spitalul Berhayat, medicul-sef Tanju, Beliz si profesorul Adil se confrunta cu serioase probleme.

Noi evenimente pline de emotie si suspans ii asteapta, si in aceasta seara, de la ora 20:00, pe protagonistii serialului “Doctorul minune”, intr-un nou episod, la Kanal D.

Ce se intampla in serialul Doctorul minune: Situatie incerta pentru medicii Spitalului Berhayat

Medicului Ferman si rezidentilor Ali si Nazli li s-a dus vestea despre faptele incredibile pe care le-au facut in avionul care calatorea catre Londra.

Cu totii sunt fericiti ca au <iesit> cu bine din aceasta teribila intamplare si ca totul a revenit la normal.

In schimb, la Spitalul Berhayat, medicul-sef Tanju, Beliz si profesorul Adil se confrunta cu serioase probleme. Pe de o parte, Ferda a disparut <fara urma>, iar pe de alta parte, institutia medicala a pierdut procesul pentru malpraxis, iar spitalul trebuie sa achitate o suma uriasa de care nu dispune.

Conducerea institutiei incearca sa gaseasca o solutie in aceste momente critice pentru toti…

Profesorul Adil propune o varianta de compromis, pentru ca spitalul sa poata iesi din acest impas, insa solutia acestuia poate afecta serios cadrele medicale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Cu ce se ocupă Doruk din serialul "Doctorul minune" când nu se află pe platourile de filmare! De necrezut ce pasiune are celebrul actor Hakan Kurtas!

Citeste si: "Doctorul minune", Taner Olmez, se pregateste sa fie tata. Care va fi numele copilului “Este un lucru incredibil”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.