In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Tanju, decizie radicala

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2021, 10:35
doctorul minune serial Foto(4)

Tanju ia o decizie neasteptata

Sursa: Captură KANAL D

Tanju apare la sedinta si o infrunta pe Vuslat. Ceea ce ii cere doctorul Tanju lui Vuslat ii socheaza pe toti cei prezenti.

In aceasta seara in serialul “Doctorul minune”, nelinistea se instaleaza repede printre cadrele medicale din Spitalul Berhayat, de cand Vuslat a preluat conducerea institutiei. Ali intra in <panica> pentru ca noua sefa da semne ca nu il place.

Ce se intampla astazi in serialul “Doctorul minune”: Tanju, decizie- soc 

Ferman il incurajeaza pe Ali, in ceea ce-o priveste pe Vuslat, reamintindu-i cum singur a reusit, inca de la inceput, sa <distruga> prejudecatile pe care si ei le aveau la inceput, sa demostreze cine este cu adevarat,

sa fie indragit si apreciat de toti colegii sai, asa cum este acum.

Citeste si: Ele sunt marile comori ale medicului Tanju din serialul Doctorul minune! Iata pe cine iubeste cel mai mult celebrul actor Murat Aygen!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tensiunile se tin lant la sedinta membrilor conducerii spitalului. Profesorul Adil si Ferman se tem ca Tanju nu va mai participa acum, mai ales ca fostul medic- sef nu mai ocupa nicio functie de conducere in prestigioasa institutie. In mod neasteptat, Tanju apare la sedinta si o infrunta pe Vuslat. Ceea ce ii cere doctorul Tanju lui Vuslat ii socheaza pe toti cei prezenti.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: EA este sotia si marea dragoste a medicului Tanju din serialul Doctorul minune, in viata reala! Este una dintre cele mai frumoase si renumite actrite din Turcia!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.