In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Nare si Sancar, urmariti de trecut

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2022, 10:00
neslihan atagul  Foto(6)

Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului

Sursa: Captură KANAL D

Akin este ca e cautat in continare de catre cei trei mari dusmani ai sai, Sancar, Gediz si Guven Celebi.

Situatiile emotionante si momentele pline de suspans continua sa ne trezeasca emotii puternice, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

Astazi in serialul Fiica ambasadorului: Nare si Sancar, urmariti de trecut

Nare si Sancar inca se lupta cu fantasmele trecutului. Cei doi tineri, care inca se iubesc fara a recunoaste insa unul in fata celuilalt acest adevar, isi doresc ca momentele dramatice din vietile sa dispara ….

Cu fiecare clipa in care se revad, Nare si Sancar retraiesc durerea veche, din urma cu noua ani…

Obsesia lui Akin pentru Nare continua, de data aceasta barbatul are un alt plan malefic. Acesta isi schimba <putin> aspectul fizic si devine Mert, apoi reuseste sa <intre pe sub pielea> tinerei Zehra, sora lui Sancar. Akin vrea ca nimeni din trecutul lui Nare sa nu mai existe si continua sa urzeasca planuri de distrugere a familiei Efeoglu.

In schimb, Zehra nici nu banuieste cine este cu adevarat Mert, si nici nu-si imagineaza ca un alt tanar, foarte apropiat familiei sale, o iubeste cu adevarat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ceea ce nu stie Akin este ca e cautat in continare de catre cei trei mari dusmani ai sai, Sancar, Gediz si Guven Celebi, si mai ales ca acestia sunt dispusi sa platesca sume uriase pentru a-l gasi si a fi pedepsit.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele ei, Ilkay! Iată cât de mult seamănă cei doi frați!

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, distincție inedită la început de an! Iată ce titlu a primit celebrul actor Engin Akyürek!