In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Sancar afla adevarul despre Menekse

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2022, 14:29
video Foto(5)

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Noi evenimente neprevazute se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, la Kanal D. Sancar este tentat sa il pedepseasca pe Akin, insa in cele din urma il preda autoritatilor. Sancar face cercetari pentru a afla cine i-a sedat fetita, Melek aflandu-se la un pas de a fi ucisa din cauza somniferelor primite.

Ce se intampla astazi in serialul Fiica ambasadorului: Sancar afla adevarul despre Menekse

Cu toate ca Nare si Melek urmeaza sa paraseasca Mugla, amandurora le este <deja> dor de Sancar, gandindu-se ca nu il vor mai vedea, odata ce se vor stabili in Elvetia. Si Sancar suspina la gandul ca urmeaza a se desparti de persoanele pe care le iubeste cel mai mult, Melek si Nare.

Citeste si: Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, în cele mai îndrăznețe ipostaze de când formează un cuplu! Iată ce imagini uluitoare a publicat celebra actriță de Ziua Îndrăgostiților!

Pe de alta parte, Nare nu suporta gandul ca Sancar va mai avea un copil cu Menekse, si vrea sa fie cat mai departe, cu fiica ei, pentru a suferi cat mai putin din cauza faptului ca ei trei nu au putut fi o familie. In mod surprinzator, mama lui Sancar vine in fata frumoasei Nare ca sa-si cere iertare pentru toate greselile din trecut. Nare este impresionata …

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum va reactiona Sancar cand va afla ca Menekse este cea care a incercat sa-i ucida fiica? Il vor parasi Nare si Menekse pe Sancar, pentru a trai departe de locul care le-a oferit atata suferinta?

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Recunoașteți fetița din imagine? Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din distribuția serialului Fiica ambasadorului!